ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hela världen hör vad han säger i sömnen

Metro · 1 Nov 2011
Uppdaterad 2 Nov 2011

Foto: Itv/Youtube


Alla har väl pratat strunt i sömnen någon gång. Men få har en frun som spelar in allting. Och kablar ut det på nätet.

klar

Artikellänk är kopierad

"Sedan när passar du i mina kalsonger? Ta av dem! Ta bort dem från ditt ansikte!" Det är ett av de verbala utbrott Adam Slavick-Lennard, 36,  som publicerats på bloggen Sleep talkin´man, som blivit en enorm succé på nätet. Bakom bloggen finns hustrun Karen Slavick-Lennard, som började spela in sin man när han pratade i sömnen och började publicerade dem i en blogg för två månader sedan.

– Jag hade inga stora ambitioner med det och vi är shockade och överväldigande över hur det har utvecklats, säger Karen själv om bloggens popularitet enligt Sky News.

Under bara de senaste fem, sex dagarna har en halv miljoner människor från 50 länder läst hans färgstarka utfall på nätet.

Under den vakna delen av dygnet visar Adam Slavick-Lennard upp en lugn och skötsam sida, med en chefsposition på en reklambyrå i hemstaden Richmond.

– Det är helt otroligt det han säger. Han tycker också det. Vi skrattar ihjäl oss varje morgon när vi lyssnar på bandet, säger hans fru.

De nattliga monologerna började för ett par år sedan. Då hade paret haft problem i relationen, samtidigt som de haft svårt att få ekonomin att gå ihop.

– Vårt liv var ganska kaotiskt vid den tiden. Ju mer vi har rotat oss sedan dess desto mer har Adam börjat prata, säger Karen i en intervju med tv-kanalen Itv.

EXEMPEL PÅ NATTPRAT FRÅN BLOGGEN

• Veganer. De kan bli evolutionärt straffade. Vegetarianer. De kan bara lida, för min del.

• Smör...nötter...sqash. Jag gillar de orden.

• Var är nagellacksborttagningsmedlet? Jag måste rengöra mina ögonglober. Jag behöver vätskan! Mmmm-hmmm. Den spolande borsten. Få in den på alla de där svåråtkomliga ställena.

• Vampyrpingviner? Zombiemarsvin? Vi är uträknade.....uträknade.

• Du är fin, fin, fin, fin. Nu kan du dra åt helvete och vara fin någon annanstans. Jag är uttråkad.

• Jag vill inte dö! Jag älskar sex. Och pälsdjur.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro