ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Helena Bergström tillbaka i Melodifestivalen

Ingrid Arinell · 24 Feb 2012
Uppdaterad 24 Feb 2012

Foto: Scanpix


Helena Bergström är tillbaka i Melodifestivalen. Och den här gången med ett helt annat lugn.

klar

Artikellänk är kopierad

Helena Bergström har varit och spelat teater i Stockholm. Fredagen efter delfinalen i Växjö var det premiär för Kort Möte på Stadsteatern. -- Det är skönt att ha rott det i land. Nu kan jag slappna av på ett helt annat sätt, än vad jag kunde i Växjö. Jag känner mig lugnare när jag går i korridorerna, säger hon när Metro möter henne på Malmö Arena.

Det har hela tiden stått klart för henne att programledarjobbet skulle krocka med skådespeleriet och svaret när hon fick förfrågan från SVT var: ”En omöjlighet”. -- Men de ville ha mig med och att det skulle vara olika vecka för vecka.

Och skådespelerskan, som stormtrivs med sina kolleger, är glad att hon tackade ja. -- Det här har gett mig sådan kraft. Jag älskar nya intryck och det är enormt lärorikt.

Men nästa vecka är Helena Bergström borta igen. Och Gina Dirawi också. -- Jag gör andra chansen själv, säger Sara Dawn Finer. -- Då är det bara dueller så det blir ett helt annat program. Jag har själv varit med i den tävlingen och vet hur det är, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Ingrid Arinell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro