ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Helena Paparizou är veckans vinnare

Nina Andrén · 31 Jan 2014
Uppdaterad 31 Jan 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Gustav Gräll

Sist ut på dagens rep är Eurovisionvinnaren Paparizou. Som Björkman har kämpat för att få med henne i Melodifestivalen. Nu är hon här och jag är helt mållös. MÅLLÖS!

Schlagerrysningar i exakt 3 minuter är ovanligt. Sällsynt till och med. Men Helena levererar precis det man vill att hon ska göra och gåshuden lämnar inte kroppen ens när låten är över. Man sitter bara och gapar och vill höra mer. Ge mig mer!

Hon är så in i helvete säker. Sätter varenda kamera. Sjunger som en gudinna. Sexig som få utan att behöva visa för mycket hud. Utstrålning och självsäkerhet ut i fingertopparna.

Och låten? “Survivor” är inte bara en värdig Mellovinnare – det är en Eurovisionvinnare. Melodin går i midtempo och växer som en atombomb innan allt bara exploderar. Så snyggt att jag dör lite. Jag är Team Paparizou från och med nu.

Minns att Loreen hade startnummer 8 i första deltävlingen för två år sedan. Man skulle kunna se ett mönster där om man så vill. Potentialen finns där definitivt.

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro