ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hemlig sexkammare har hittats under Stockholm

Emma Kirkhoff · 19 Jun 2015
Uppdaterad 19 Jun 2015

Ordningsvakter har upptäckt en underjordisk sexkammare i centrala Stockholm. Någon har inrett det gamla rummet med en madrass och en provisorisk dusch.

klar

Artikellänk är kopierad

En hemlig sexkammare har hittats under Stockholm. Tunneln på bilden har ingen koppling till texten.
En hemlig sexkammare har hittats under Stockholm. Tunneln på bilden har ingen koppling till texten.Foto: TT/Alamy

Det var tidigare i veckan som ordningsvakter hittade rummet under centrala Stockholm, rapporterar Aftonbladet.

En ventilationslucka leder ner till rummet, som ska ha stått outnyttjat under en längre tid. Men sedan en tid tillbaka ska det ha använts som en slags hemlig sexkammare.

Mitt i rummet ligger en madrass, som lysts upp med spotlights, och runt om den en massa kondompaket och underkläder. Från en vattenledning ska någon dessutom ha installerat en tillfällig dusch.

Polisen har enligt Aftonbladet har polisen beslagtagit misstänkt stöldgods i lokalen i veckan, men man vet inte vem som har använt rummet för sex.

Men enligt Simon Ström vid citypolisens prostitutionsgrupp är det inte ovanligt att det sker sexhandel i Stockholms underjordiska tunnlar.

– Jag blir inte ett dugg förvånad, vi har varit nere i andra tunnlar vid flera tillfällen och vet att det pågår prostitution där, säger han till Aftonbladet. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Kirkhoff
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro