ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hemliga samtalet kunde ha fått Olofmeister till Ninjas in Pyjamas

Erik Glanell · 24 Okt 2017
Uppdaterad 24 Okt 2017
Olof "Olofmeister" Kajbjer i Esport-tv-studion.

Olof "Olofmeister" Kajbjer i Esport-tv-studion.


Faze-stjärnan gästar sjunde avsnittet av Esport-tv. Där kommer det fram att inte var helt självklart att han skulle spela för Fnatic back in the days.

klar

Artikellänk är kopierad

MISA INTE: Se alla avsnitt av Esport-tv här

Olof ”Olofmeister” Kajbjer kommer för alltid att vara förknippad med svenska laget Fnatic. Även om han nu spelar i Faze Clan så är det en historia som alltid kommer finnas där. Men det kunde ha blivit helt annorlunda.

I det sjunde avsnittet av Esport-tv avslöjar Kajbjer och programledaren Emil ”Heaton” Christensen att de suttit i tidigare helt okända samtal om att få stjärnan till Ninjas in Pyjamas i början på proffskarriären.

– Det var faktiskt i samma veva som Fnatic hörde av sig till mig. NiP Hörde faktiskt av sig precis innan, säger Olof ”Olofmeister” Kajbjer i programmet.

Anledningen var att NiP hade bestämt sig för att ta inenn en ny spelare om resultaten inte gick deras väg.

– En spelare skulle få röra på sig när vi torskade nästa turnering. Sen vann vi tre i rad vilket blev väldigt tråkigt för oss i längde eftersom vi inte fick dig, säger Emil ”Heaton” Christensen.

Med facit i handen blev resultatet lyckat och Olof ”Olofmeister” Kajbjer tillbringade över tre år i Fnatic och kammade dessutom hem flera stora titlar.

– Det blev bra för mig i längden, eller man vet ju inte hur det hade gått om jag gick med i NiP, men jag fick ju joina Fnatic i ställlet, säger Kajbjer.

Varpå Emil ”Heaton” Christensen får erkänna:

– Det gick ju okej för dig ändå.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro