ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hennes dejtingsannons har gjort succé världen över: Jag är inte giftasmaterial”

Alva Forsberg Fierro · 4 Mar 2015
Uppdaterad 5 Mar 2015
I dejtingsannonsen beskriver Indhuja Pillai sig själv som en "pojkflicka" med nördiga glasögon som vägrar låta håret växa sig långt. 

I dejtingsannonsen beskriver Indhuja Pillai sig själv som en "pojkflicka" med nördiga glasögon som vägrar låta håret växa sig långt.  Foto: Marry.indhuja.com


Indhuja Pillai, är en 24-årig "pojkflicka" som har nördiga glasögon och vill ha en man som hatar barn. Hennes dejtingprofil har gjort succé och nu drunknar hon i frierier.

klar

Artikellänk är kopierad

Annonsen har fått oväntat stor respons och kommentarerna och friarna har trillat in.
Annonsen har fått oväntat stor respons och kommentarerna och friarna har trillat in.Foto: Headlines today

Den 24-åriga indiska tjejens dejtingprofil har spridits som en löpeld i Indien och runtom i världen. Profilen som publicerades på en indisk förlovningssajt i mitten av februari har hittills visats 350 000 gånger och fått 11 000 likes på Facebook.

Framgången verkar ligga i den lite mer okonventionella presentationen. Pillai skapade en egen sajt som heter Marry.indhuja.com. På webbsajten beskriver den 24-åriga ingenjören sig själv som en "pojkflicka" med nördiga glasögon som vägrar låta håret växa sig långt.

Hon gör det klart och tydligt för eventuella friare att hon inte anser sig själv vara giftasmaterial. Hon berättar också att hon är på jakt efter en man som hatar barn. Annonsen har fått oväntat stor respons och kommentarerna och friarna har trillat in.

– Jag hade aldrig förväntat mig denna uppmärksamhet, det är väldigt överväldigande, säger Indhuja Pillai i en intervju med Headlines today.

Från början handlade det inte alls om att hitta en man. Det var snarare en rebellisk handling som föddes ur ett bråk med föräldrarna.

– De hade lagt ut min dejtingprofil på en förlovningssajt på nätet, mot min vilja. Den profilen stämde inte alls överens med den jag är, vilket ledde till att jag gjorde en egen profil.

Sedan dess har hon fått många förslag. Men det lär dröja innan hon hittar den rätte.

– Jag har träffat många intressanta män, men jag är inte på jakt efter en make eller relation, säger hon.

Se hennes profil här

klar

Artikellänk är kopierad

Alva Forsberg Fierro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro