ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hennes mejlkorg svämmar över efter viral kontaktannons

Viktor Bendz · 5 Jul 2013
Uppdaterad 5 Jul 2013

På torsdagen lade Catarina Clöwe upp en kontaktannons på Youtube. I dag har den över 16 000 visningar och hon har en översvämmad mejlkorg. – Jag har inte kommit in i mejlen än, det är så överväldigande, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Jakten på den rätta pågår för fullt för 33-åriga Catarina Clöwe men hon har ännu inte hunnit besvara någon av alla de dejtförfrågningar som trillat in sedan i går. Hennes video ”Gaytjej söker” har blivit en viral succé och gjort henne hett eftertraktad. Men att lägga upp klippet satt ganska långt inne. Hon har letat efter en flickvän länge och gått igenom hela sitt nätverk – kompisar, kompisars kompisar och så vidare – utan att hitta rätt.

Med Youtube-klippet och en artikel i Aftonbladet har hennes nätverk definitivt blivit större.

– Jag har inte hunnit ta tag i alla mejl, men det är väldigt många som hör av sig hela tiden så jag är upptagen med att tacka för alla komplimanger och snälla ord, säger hon.

I sommar har hon inte särskilt många konkreta planer – förutom att jobba en del. Resten av tiden kan gå åt till att hitta den rätta. – Jag ser fram emot Pride och hoppas att det blir fint väder. Om det är dåligt väder åker jag utomlands.Med en dejt?– Hoppas det!

klar

Artikellänk är kopierad

Viktor Bendz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro