ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Henrik Schyffert överger sin smarta telefon: "Är helt beroende"

Hugo Ewald · 25 Okt 2015
Uppdaterad 25 Okt 2015

Foto: Facebook


Under söndagen meddelade komikern Henrik Schyffert på sin Facebooksida att han blivit beroende av sin smarta telefon. Istället har han nu bytt till en mer gammaldags telefon som enbart kan ringa och skicka SMS.

klar

Artikellänk är kopierad

"Nu loggar jag ut. Häromdan kom jag på mig själv med att kolla vad det var för väder där jag stod genom att ta upp telefonen istället för att titta upp i himlen. Då insåg jag att jag är HELT BEROENDE. Så nu räcker det.". Så inleder komikern Henrik Schyffert ett inlägg på sin Facebooksida som i skrivande stund på över 17 000 gilla-markeringar.► LÄS MER: Sandelin svarar på kritiken: ”Jag är inte rasist”

I en bild visar han sin nya "kommunikationsenhet", en gammal ihopvikbar telefon som bara kan ringa och skicka SMS. Resten av sin kommunikation planerar Henrik Schyffert att sköta via sin dator.

"Jag är nu två dagar in i avvänjningen och det är skitsvårt… men ge mig en vecka så ska jag rapportera hur det går. Så får ni jättekorta och felstavade sms av mig som tar 4 minuter att skriva så vet ni varför… Och skicka inga emojis.. eller länkar… eller spoitifytips… eller.. hjälp.. i’m fucked…", skriver han.► LÄS MER: Schyfferts invandringsutspel: ”Vi har råd att hjälpa folk. Punkt”

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro