ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Herngrens nya program: Träffar kända syskonpar i husbil

Gustaf Larsson · 14 Aug 2018
Uppdaterad 14 Aug 2018
Peg och Penny Parnevik får åka med syskonen Herngren på husbilssemester.

Peg och Penny Parnevik får åka med syskonen Herngren på husbilssemester. Foto: IBL och Daniel Ohlsson/TV4


Felix Herngren ska tillsammans med sin syster Moa ge sig ut på vägarna i nya programmet Herngrens husbil”. Tillsammans möter de kända syskonpar och åker på roadtrip till gästernas olika smultronställen. ”Kände oss som två åttaåringar igen”, säger syskonen i ett pressmeddelande.

klar

Artikellänk är kopierad

Felix Herngren är ett känt namn i tv-sammanhang, bland annat från tittarsuccén ”Solsidan” där han både regisserar och innehar huvudrollen. Nu tar han med sig sin syster Moa Herngren i det nya programmet ”Herngrens husbil” för att lära känna andra syskonpar.

”Vi är båda jätteintresserade av relationer och vår ambition med det här programmet har varit att lära känna gästerna på ett nytt sätt genom att sammanföra dem med deras syskon och tillsammans besöka platserna där de växte upp”, säger de i ett pressmeddelande.

Inför inspelningarna frågade sig syskonen Herngren om gästerna och deras syskon skulle falla tillbaka i gamla hjulspår med syskongräl och visa sina barnsliga sidor igen.

”Döm om vår förvåning när vi upptäckte att det istället var vi som stod där och tjafsade om vem som skulle få störst bullbit och kände oss som två åttaåringar igen”, säger Moa och Felix och fortsätter:

”Det slutade med att vi fick borra lika mycket i vår egen relation som i våra gästers och i vad det är som gör att den här syskongrejen sitter så djupt att man lätt halkar tillbaka i småbarnsåren fast man är trettiofem år äldre”.

Besöker gästernas smultronställen

Bland deltagarna i den första säsongen möter syskonen Herngren bland andra Kristin Kaspersen och Malin Berghagen, samt Peg och Penny Parnevik. I varje program börjar husbilsresan i Stockholm för att åka vidare till respektive gästs smultronställe.

”Det är väldigt kul att få se Felix i en lite annorlunda roll än den vi är vana vid att se honom och det har också varit väldigt roligt att få lära känna hans syster Moa. Att få se syskon möta syskon på det här viset skapar ett nytt sorts samtal som vi inte fått se tidigare”, säger Joel Bendrik, exekutiv producent.

”Herngrens husbil” har premiär den 21 augusti i Sjuan och på TV4 Play.

pil
Dessa träffar Herngrens i nya programmet

Kristin Kaspersen och Malin Berghagen

Björn och Oscar Gustafsson

Pernilla och Linus Wahlgren

Peg och Penny Parnevik

Susanna och Jenny Kallur

Plura och Carla Jonsson

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Larsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro