ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Heroic får ett ansiktslyft – här är nya logotypen

Erik Glanell · 5 Feb 2019
Uppdaterad 5 Feb 2019
Här är Heroic i sina nya tröjor.

Här är Heroic i sina nya tröjor. Foto: Heroic


Det danska CS:GO-laget Heroic har sett över sitt varumärke och lanserar nu sin nya logotyp. Det en gång gröna laget dressar nu upp i rött.

klar

Artikellänk är kopierad

Svensken Adam ”Friberg” Friberg och hans danska kolleger i Heroic ändrar om. Den här gången sker förändringarna inte på spelarfronten. Det är i stället lagets logotyp och tröjor som får en uppfräschning.

Den klassiska gröna krigaren i den bevingade hjälmen fick bara vara med ungefär två år. Nu är det en mer modern och mech-inspirerad tolkning som gäller.

LÄS MER
Astralis byter CS:GO mot LoL – sluter upp med systerlaget Origen

I och med den nya profilen kommer laget också att byta tröjfärger från svart och grönt till svart och rött.

Esportredaktör Erik Glanells betyg: Det här är en stark fyra på en femgradig skala. Visst är det lite tråkigt att de gör sig av med den mer klassiska varianten. Men den här andas på alla plan mer esport än den förra. Däremot hade det varit ballt om logotypen hade täckt hela bröstet eller ryggen (vilket inte syns på bilderna om den gör ska sägas) även om jag fattar att de vill lämna plats för sponsorer.

Annons:

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro