ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Het kärlek på jobbet

Pontus Hammarlund · 5 Nov 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Rob Lowe spelar senator McCallister och Calista Flockhart hans kärlek och kollega Kitty Walker. 

Rob Lowe spelar senator McCallister och Calista Flockhart hans kärlek och kollega Kitty Walker. 


klar

Artikellänk är kopierad

Efter ”Vita huset” blev Rob Lowe erbjuden en roll i ”Grey’s anatomy”. Han tackade nej.– Jag är mer intresserad av politik än medicin, säger han.I dag ser vi honom som senator i ”Brothers & sisters”.– Jag blir aldrig uttråkad av att prata om teman som vad det innebära att vara en amerikan, ledarskap och ambitioner. Jag älskar sådant och har gjort det sedan ”Vita huset”, säger Rob Lowe när Metro träffar honom och Calista Flockhart i Los Angeles.

Skådespelarna spelar både älskare och kolleger i tv-serien. Men Calista Flockhart, som är tillsammans med Harrrison Ford i verkligheten, dras inte till män med politisk makt.– Om jag skulle vilja vara senatorns hustru i verkliga livet? Hm, det har aldrig varit min ambition. Men det är inte för sent och det är roligt att spela rollen på tv och intressant att upptäcka hur ett sådant förhållande kan vara, säger hon.

Rob Lowe däremot verkar gilla kvinnor med just det – politisk makt – och han tror att USA är på väg att få sin första kvinnliga president.– Jag tycker att Hillary (Clinton reds anm) bedriver den bästa kampanj jag någonsin sett. Hon är bra, omger sig med duktiga människor. Det är helt irrelevant huruvida jag stöttar henne eller inte. Att se hennes arbete med kampanjen, det är grymt. Men jag gillar Rudy (Giuliani reds anm) också, jag tror att det är dem det handlar om och det ska bli så kul att se deras race.

Är det möjligt att vi får se dig som en heltidspolitiker i framtiden?– Jag vet inte riktigt ... det är så mycket jag vill göra som skådespelare, jag älskar det så mycket. Det är en brutal process inom politiken även om jag sett min vän Arnold (Schwarzenegger reds anm) göra otroligt bra ifrån sig.

Avsnitt 18 av ”Brothers & sisters” visas i Kanal 5 klockan 21.55 på tisdagskvällen.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro