ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hetaste offpist-aktiviteterna i svenska fjällen

Ricki-Rebecka Petrini · 31 Jan 2017
Uppdaterad 1 Feb 2017

Kombinera skidåkning och nöje för hela familjen!

klar

Artikellänk är kopierad

Sabina Ddumba kommer till Lindvallen.
Sabina Ddumba kommer till Lindvallen.

Idoler och stjärnglans, 9-12 februari, Lindvallen, SälenDags att torka bort imma och snö från skidglasögonen. I slutet av andra veckan i februari är chansen stor att du får dela lift med en tvättäkta kändis. Lyckan är total i Lindvallen som får finbesök av bland annat Idol-Liam, Gry Forsell och Anders Timell samt TV-hjälten Bláha. Mix Megapols Fjällkalas är ett enda stort party med aktiviteter i skidområdet och på Experium där Gry och Martin med vänner sänder live. Som kronan på verket kommer även den svenska superstjärnan Sabina Ddumba att inta scen när afterski-mingel övergår till fulla dansgolv.

Avsluta dagen med en riktigt god middag.
Avsluta dagen med en riktigt god middag.

Åre Gastronomy Week, 2-11 februariDet snackas ofta om krogboomen i det jämtländska skidparadiset. Med all rätt. Åre Gastronomy Week, i år utökat till tio dagar istället för sju, är bara ännu ett kvitto på den lyckade kombon – mat, dryck och skidåkning i världsklass. I centrum står det lokala köket. Åres flertal ambitiösa matetablissemang står som värdar för de hungriga besökarna. Vad sägs om att avsluta en dagslång tur på fjället med en lyxmiddag med tältövernattning? Nere på Åre torg serveras långkok på älg och hembakat tunnbröd.

Missa inte chansen att pumpa puder!
Missa inte chansen att pumpa puder!Foto: Cultura RM / Alamy / IBL Bildbyrå

Total frihet & puder i VemdalenSkidentusiaster se hit – guidad offpist från 1278 meters höjd är nu en verklighet. Frihetsbolagets upplägg handlar om att säkerhet och expertis ska få alla gruppens deltagare att uppleva total frihet.– Innan vi börjar turen uppför, pratar vi säkerhet och utrustar gästerna med transceivers och spadar, förklarar Lelle Jonsson från Frihetsbolaget.Med en fallhöjd på runt tusen meter är det här drömscenariot för alla spänningssökare i pjäxor. På med GoPro-kameran och hoppas på klarblå himmel. Det här kan vara vinterns mest maxade Snapchat-tillfälle.

klar

Artikellänk är kopierad

Ricki-Rebecka Petrini
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro