ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hetaste trenden: Egen julkalender

Metro · 14 Dec 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

KUL SAJT. Gör din egen julkalender, det är den hetaste trenden på nätet just nu om man ska tro sidan bubblare.se där allt fler lägger upp sina hemmasnickrade julkalendrar. Kalendrarna skiljer sig mycket åt mellan varandra men har som minsta gemensamma nämnare jultemat.– Intresset för produktion av nätjulkalendrar är mycket stort och på Bubblare.se har vi sett flera kreativa produktioner gjorda av privatpersoner. Att allt fler privatpersoner väljer att göra sin egen julkalender för nätet visar att nätvideon är här för att stanna, Säger Bubblares VD Oskar Kalmaru.

Och uppfinningsrikedomen är stor bland kreatörerna. Den traditionella historien om Jesu födelse får en minst sagt fri tolkning med hjälp av Legogubbar och voice-over på östgötska. Annars kan vi även följa Lewis och Clarks rymdäventyr där mystiska händelser leder oss till gåtans upplösning den 24:e december.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro