ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hillary uppges ge upp kampen

metro.se · 3 Jun 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Nyhetsbyrån AP uppger att Hillary Clinton ikväll kommer att erkänna att Barack Obama har tillräckligt med delegater för att vinna den demokratiska nomineringen.

NBC rapporterar att Hillary Clinton vid ett tal i natt svensk tid kommer att meddela att hennes kampanj för att bli demokraternas presidentkandidat i all väsentlighet är över. Talet kommer att äga rum i New York, staten som valde henne till senaten. Enligt källor inom Clintons valkampanj så kommer de flesta kampanjarbetarna att entledigas från arbetsuppgifter – men får betalt till och med den 15 juni, skriver NBC:s nätupplaga.

Även representanter för det demokratiska partiet bekräftar spekulationerna och uppger för amerikanska medier att beskedet om att Hillary Clinton avslutar sin valkampanj kommer att meddelas på tisdagskvällen amerikansk tid.

Men Clintons kampanjledare Ted McAuliffe förnekar att kampanjen skulle vara över och menar att allt fortsätter som vanligt.

mer info inom kort.

klar

Artikellänk är kopierad

metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro