ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hipsterrusning till skäggdoktorn”

Jenny Sköld · 26 Feb 2014
Uppdaterad 1 Mar 2014
Barberare Nils Johannesson med Håkan Bruce i stolen.

Barberare Nils Johannesson med Håkan Bruce i stolen. Foto: Urban Brådhe


Skägg har blivit ett allt vanligare inslag i svenska storstäder. Och trenden märks nu också i intresset för skäggtransplantationer. Det är ganska tydligt”, säger plastikkirurgen Riikka Veltheim.

klar

Artikellänk är kopierad

Hur viktigt är skägget för dig? 
   
   Martin Blomqvist, barnskötare, Södermalm: – Jag gillar möjligheten att förändra mitt utseende snabbt. Jag brukar raka mig på lite olika sätt. Jag skulle inte kunna tänka mig en transplantation.
Hur viktigt är skägget för dig? Martin Blomqvist, barnskötare, Södermalm: – Jag gillar möjligheten att förändra mitt utseende snabbt. Jag brukar raka mig på lite olika sätt. Jag skulle inte kunna tänka mig en transplantation.Foto: Urban Brådhe
Hur viktigt är skägget för dig? 
  Joakim Gottzén, programmerare, Södermalm: – Det är inte så viktigt. Mer att jag inte orkar raka mig och tycker att det ser rätt tjockt och bra ut, så då får det vara. Men det är inte så viktigt att jag skulle göra en transplantation om det varit för glest.
Hur viktigt är skägget för dig? Joakim Gottzén, programmerare, Södermalm: – Det är inte så viktigt. Mer att jag inte orkar raka mig och tycker att det ser rätt tjockt och bra ut, så då får det vara. Men det är inte så viktigt att jag skulle göra en transplantation om det varit för glest.Foto: Urban Brådhe
Hur viktigt är skägget för dig? 
  Nils Johannesson, barberare, Gustavsberg: – Det har blivit viktigare än håret på huvudet. Det ger pondus. Men även om jag inte haft något skulle jag inte kunna tänka mig en transplantation.
Hur viktigt är skägget för dig? Nils Johannesson, barberare, Gustavsberg: – Det har blivit viktigare än håret på huvudet. Det ger pondus. Men även om jag inte haft något skulle jag inte kunna tänka mig en transplantation.Foto: Urban Brådhe
klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro