ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS
hela denna artikel är en annons

Hitta drömboendet på Costa Blanca

Metro · 24 Apr 2019
Uppdaterad 9 Maj 2019

Att leva det goda livet på spanska Costa Blanca behöver inte längre förbli en dröm. Ett helt nytt bostadsområde tar just nu form invid stranden Playa Flamenca, komplett med pooler, gym och grönområden – och allt detta bara ett stenkast från fantastiska golfbanor, goda shoppingmöjligheter och alla nöjen du kan tänka dig.

klar

Artikellänk är kopierad

Med sitt miljövänliga projekt Flamenca Village höjer TM Real Estate Group ribban ett snäpp för bostadsområden längs den spanska kusten. I det nya bostadskomplexet utanför Orihuela lever du i harmoni med miljön, samtidigt som du har alla faciliteter du önskar i ditt boende.

Beläget i ett lugnt område bara några få minuter från stranden Flamenca, med flera golfbanor runtomkring och med alla nödvändiga tjänster till hands, är bostadsområdetFlamenca Village uppbyggt på samma sätt som en liten stad. Det genuina intrycket förstärks ytterligare när du kommer in på området, tack vare stora öppna ytor, gångstråk, cykelbana och en unik sammansättning av inhemska växter från alla möjliga olika arter.

Den här estetiken går helt i linje med resten av de gemensamma ytorna: uppvärmda pooler för såväl vuxna som barn, jacuzzis, en plats för att koppla av – komplett med barer både i poolen och på land – trädgårdar, lekplatser, sjöar och fontäner. Utöver detta kan du ta hand om både din kropp och själ genom att utnyttja såväl bastun som ett träningsrum och, inte minst, det inglasade gymmet med panoramautsikt över sjön.

Lägenheterna med tre eller fler sovrum är utrustade med luftkonditionering, såväl som golvvärme i badrummen. Har du turen att investera i en av de som är belägna på markplan kan du dessutom njuta av en privat trädgård, medan terrasserna på tredje våningen har både grill och utsikt över havet. Gemensamt för alla är utsikten över de gemensamma ytorna, stora glasterrasser, parkeringsplats och förråd och förstås, det allra viktigaste: energieffektivitet, med vattensystemet aerotermia och LED-belysning som respekterar både miljön och din ekonomi.

Läs mer om Flamenca Village här.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro