ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hittad kropp tros vara försvunne Pierre

Anna Andersson · 18 Apr 2012
Uppdaterad 18 Apr 2012

Kroppen som hittades vid Lindholmen i morse tros vara försvunne Pierre. Polisen ska ha bekräftat detta för familjen.

klar

Artikellänk är kopierad

Den kropp som tidigt i morse hittades vid Lindholmen i Göteborg tros vara försvunne Pierre Nilsson, 25.

Uppgifterna är ännu inte bekräftade av polisen men Pierres hustru Charlotte Wendesten berättar för Metro att polisen varit och besökt hans mamma tidigare i dag.

– Polisen tror att det är han. Kläderna stämmer tydligen överens och alla saker han hade låg i ryggsäcken, som hans id-handlingar, säger Charlotte.

Kroppen har förts till rättsmedicin för identifiering och undersökning och det är än så länge oklart när den är klar. Polisen kan heller inte avgöra vad som tros vara dödsorsaken och om något brott ligger bakom.

För Charlotte, som har en dotter tillsammans med Pierre samt ett barn på väg, har tankarna funnits att man kanske inte skulle hitta honom i livet och en oro att man aldrig får svar på vad som hänt.

– Det hade varit för jävligt om man aldrig hade hittat honom. Men man hoppades ju att man skulle hitta honom levande, säger hon.

Det var i natten mellan den fjärde och femte mars i år som Pierre Nilsson försvann från en fest på Slakthuset i Gamlestan. Sedan dess har han varit spårlöst försvunnen, trots flertalet stora sökningsinsatser efter honom, bland annat via frivillighetsorganisationen Missing People.

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro