ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hittade tomhylsor i blodpöl i Vårberg

Metro-TT · 24 Sep 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Polisen fick larm om en misshandel vid Storholmsbackarna på eftermiddagen. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.

I anslutning till larmet om misshandel får polisen in rapporter om skottlossning i området.– Polisen har funnit en blodpöl på platsen och området runtomkring har spärrats av för teknisk undersökning, säger Towe Hägg på polisens länskommunikationscentral.

På platsen med blod har polisen även hittad tomhylsor från ett vapen, enligt uppgifter på polisens hemsida.

Polisen har påträffat den skottskadade mannen i en lägenhet i närheten där blodpölen hittades. Mannen är förd till sjukhus med ambulans, hur svåra skador han har är oklart.– Det kan jag inte svara på, men han kunde prata, säger Towe Hägg.Polisen söker nu med helikopter, hundar och piket i området efter en person.– Jag kan inte i nuläget säga om målsägande och gärningsman är bekanta med varandra, men vi har fått fram uppgifter och jobbar efter hypotesen att det rör sig om en gärningsman, säger Towe Hägg.En kvinna som befann sig i lägenheten där målsägande påträffades har tagits in för förhör. En förundersökning har inletts om mordförsök.Tunnelbanan går nu som vanligt igen.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro-TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro