ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hittades avrättade – mitt i idyllen

Anna Andersson · 20 Okt 2011
Uppdaterad 20 Okt 2011
Här i idyllen utanför Alingsås hittades i går det gifta paret i 70-årsåldern brutalt avrättat.

Här i idyllen utanför Alingsås hittades i går det gifta paret i 70-årsåldern brutalt avrättat. Foto: Björn Larsson Rosvall/Scanpix


Två personer brutalt avrättade. Hittades på en gård utanför Alingsås. Det är ett ovanligt hänsynslöst mord”. Ingen gripen.

klar

Artikellänk är kopierad

Två personer hittades döda på en gård utanför Alingsås i går eftermiddag. Enligt polisen har de blivit mördade. – De har blivit avrättade. Det är ett ovanligt hänsynslöst mord, säger Thord ­Haraldsson, chef på länskriminalpolisen i Trollhättan, till Aftonbladet.se. Larmet kom in till SOS vid 14.30-tiden från en privatperson som uppgav att något allvarligt hade hänt. När polisen kom till platsen hittades en död man i en lada. Kort därefter hittades nio personer som uppehöll sig i en lada intill, sju av dem togs in på förhör. – Det visade sig vara grannar till offren som ­hade samlats för att bege sig på en gemensam aktivitet, ­säger Ulla Brehm, press-talesman på polisen i Västra Götaland, till Metro. När polisen sedan tog sig in i bostadshuset anträffades en död kvinna. Båda personerna blev under kvällen identifierade och anhöriga underrättades. Det ska röra sig om ett gift par i 70-årsåldern.  Polisen har ännu inte gripit någon för de brutala morden och teknisk undersökning pågick fortfarande i går kväll. – Både ordningspolis och kriminalpolis är på platsen och det pågår förhör. Vi hoppas också få kontakt med vittnen som kan ha sett eller hört något, säger Brehm.

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro