ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hittades död i sin egen bagagelucka

Tobias Andersson Åkerblom · 22 Okt 2012
Uppdaterad 22 Okt 2012
Hittades död i sin egen bagagelucka Den döda kroppen hittades i bagageutrymmet på en bil som stod parkerad på Uggledalsvägen i Billdal, Göteborg.

Hittades död i sin egen bagagelucka Den döda kroppen hittades i bagageutrymmet på en bil som stod parkerad på Uggledalsvägen i Billdal, Göteborg. Foto: Björn Andersson/Acanpix


I tre dygn hade den försvunne mannens jeep stått parkerad nära arbets-platsen. I går efter-middag upptäcktes en död manskropp i bakluckan. Polisen misstänker mord.

klar

Artikellänk är kopierad

Skallgångskedjan sökte efter en 41-årig man som har varit försvunnen sedan i torsdags. I går eftermiddag hittades en död manskropp i bakluckan på en jeep i Billdal. Polisen säger till TT på måndagsmorgonen att det är ägaren själv som hittats i bilens bababeutrymme.

Polisen har inlett en förundersökning om mord alternativt dråp,  Enligt uppgifter till Aftonbladet hade kroppen synliga skallskador.

Mannen försvann från sin arbetsplats i torsdags och hans bil har hela tiden stått parkerad i närheten. 

Missing Peoples skallgångskedja, som bestod av 150 personer, sökte efter mannen runt hans arbetsplats i två timmar innan de upptäckte att bilnycklarna saknades i hans jacka inne på kontoret. 

– När vi undersökte bilen såg vi att det var vätska i botten på bagageutrymmet säger Peder Schillerström, operativ chef på Missing People.

Polisen tillkallades och bröt upp bilen. I bakluckan låg en död manskropp. På söndagskvällen undersökte tekniker från länskriminalpolisen bilen. 

Polisen kunde under kvällen inte bekräfta att det var den saknade mannen som påträffats, men Missing People avbröt sökandet i väntan på identifiering. 

klar

Artikellänk är kopierad

Tobias Andersson Åkerblom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro