ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hjärngympa och golf klickades mest i april

Nanok Bie · 3 Maj 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

April månads mest populära länkar bland Metro-läsare var övervägande av det underhållande slaget - kanske som motvikt till de katastrofer som präglat tidningsrubrikerna i övrigt?

Här hamnade dels flera olika spelsidor med spel av vitt skilda karaktärer - från golfsimulering till riktiga hjärnpyssel och en samling fysikspel, dels en sida där man kan skapa en tecknad variant på sig själv - och en där man samlar ihop sina drömmars livsmål. 1. Väck huvudet med rolig hjärngympa Här är sidan för dig som gillar hjärngympa. På “Games For The Brain” har man samlat ihop en mängd kluriga och roliga små spel där man får tänka till lite extra.

2. Spela golf på nätet Här är webbsidan där man kan spela golf helt virtuellt på nätet utan att ladda ner eller betala någonting. Grafiken håller högsta klass, med fotorealistiska banor och simuleringen likaså.

3. 30 fysikspel samlade på en sida Det är något som fängslar med spel som bygger på “realistisk” fysik. Här är en samling om 30 stycken sådana “fysiska” spel - alltså spel som bygger på att simulera verklighetens egenskaper.

4. Så ser folks drömmars mål ut 43Things är en webbsajt där folk gör listor på sina livsmål. Nu har man satt samman en topplista med de 100 mest populära livsmålen bland alla sina användare till en slags karta mänsklighetens drömmar.

5. Gör en tecknad variant av dig själv Blir du irriterad eller imponerad när vänner har teckningar av sig själva som sin profilbild istället för ett foto? Här är nio olika sajter samlade där man enkelt skapar en tecknad version av sig själv.

klar

Artikellänk är kopierad

Nanok Bie
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro