ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hjärtattacken förändrade Kelsey Grammers karriär

Amber Ray/Metro World news · 23 Nov 2012
Uppdaterad 23 Nov 2012

Foto: Chuck Hodes


Efter att ha gjort komedier under större delen av sitt liv gör Kelsey Grammer nu en dramaserie. I Boss” spelar han Chicagos borgmästare som drabbas av en dödlig sjukdom.

klar

Artikellänk är kopierad

I ”Boss”, vars andra avsnitt sändes i SVT 2 i går spelar Kelsey Grammer, Tom Kane, en ambitiös och något korrupt borgmästare i Chicago. Skådespelaren som är mest känd för sina komedier, han spelade doktor Frasier Crane i 20 år först i ”Skål” och sedan i ”Frasier”, satsar nu på drama. 

– Efter min hjärtattack så tillbringade jag flera månader med att se tillbaka på mitt liv. Jag insåg att det var dags att göra förändringar i min karriär likväl som i mitt privata liv. Att göra drama verkade som en bra idé då det tog mig tillbaka till mina rötter, till saker som jag tror på, säger han till Metro. 

Chicagos mäktigaste man får ett oönskat besked även i serien – diagnosen Lewy body demens, som är en demensform som liknar Alzheimers. 

– Den här sjukdomen kommer att tvinga honom till en position där han inser att det enda rätta är att försvara sin plats. Och han är så van vid makt att han kommer att sparka och skrika hela vägen till helvetet, säger Kelsey Grammer. 

klar

Artikellänk är kopierad

Amber Ray/Metro World news
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro