ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Högalv” på LSD attackerade bil med svärd

Tomas Lundin · 19 Maj 2014
Uppdaterad 22 Maj 2014
”Högalv” på LSD attackerade bil med svärd Hugo Weaving som halvalven Elrond i ”Sagan om Ringen”.

”Högalv” på LSD attackerade bil med svärd Hugo Weaving som halvalven Elrond i ”Sagan om Ringen”. Foto: All Over Press


Att blanda intresse för Tolkien, liverollspel och psykedeliska preparat kan vara vanskligt.

klar

Artikellänk är kopierad

UPPDATERING: Högalven Konrad talar ut om attacken En man iklädd rustning, svärd, stav och sköld greps av polis sedan han attackerat en bil i en korsning i Oregon, USA, rapporterar lokalstationen KPTV.

Vid sjutiden på morgonen dök Konrad Bass upp och stack svärdet upprepade gånger i en röd BMW. Kvinnan bakom ratten larmade SOS och sa att en pirat attackerade hennes bil. 

När polisen kom till platsen lyckades de omhänderta mannen vars jordiska namn är Konrad Bass. Mannen förklarade för polisen att han inte alls var en pirat utan en högalv som krigade mot den onda Morgoth.

Polisen köpte inte förklaringen och körde Bass till sjukhus eftersom han berättat att han tagit LSD. Bilen fick flera hål i sig och Bass riskerar åtal för ett antal brott.  

Striden mellan alverna och ondskan beskrivs i J.R.R Tolkiens verk Silmarillion och den Konrad Bass trodde sig vara skulle kunna vara alven Fingolfin. Morgoth, även kallad Melkor, är den ondaste och mäktigaste av alla figurer i Tolkiens värld och var bland annat den som skapade orcherna. Tolkien har däremot undanhållit om Morgoth kör en röd BMW.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro