ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Högklassig brainstorming

Mia Odeh · 18 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

I förra veckan lanseras Mindmanager 8 och nu tas hyperlänkandet i textdokument till en ny nivåKort sammanfattat gör Mindjets Mindmanager det enklare och mer effektivt att sålla och sammanställa stora mängder information genom den klassiska mindmap-modellen. Det som skiljer programmet från pappersvarianten är att man kan ställa in sina deadlines och länka in dokument samt webbsidor. En nyhet är att alla inlänkade källor nu kan visas i programmet utan att webbläsare eller externa program behöver öppnas. Dessutom kan flera användare komma åt mindmapen via internet och jobba på den samtidigt. Alla användare och ändringar registreras i en logg. Konceptet liknar Google docs, men fokuserar bara på mindmapping.

Nu går det också att dela med sig av sina mindmaps till andra personer, utan att mottagaren själv måste ha köpt programmet. Nu går det i stället att exportera sin mindmap till en klickbar pdf-fil. Mottagaren kan använda alla länkar i mindmapen men inte redigera innehållet själv.

klar

Artikellänk är kopierad

Mia Odeh
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro