ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Höjdpunkter från ryska vindrutor

Tomas Lundin · 4 Sep 2014
Uppdaterad 4 Sep 2014

En svag tilltro till trafikpolis, försäkringsbolag och medtrafikanter gör att kameror på instrumentbrädan är vanligare än vindrutetorkare i Ryssland. En sidoeffekt är en oändlig källa till roliga, läskiga och bara konstiga klipp som får dig att vilja ta tåget under Rysslandsbesöket i stället.

klar

Artikellänk är kopierad

Maskotar till attack

Den här videon har spridits senaste dagarna, men ursprunget är mystiskt. Enligt Metros redaktion i Tjeljabinsk talar personerna i bilen om valet den 14 september, så det är möjligen en viral kampanj för att rösta. 

Inget bälte? Inget problem ...

Ryska bilkameror fångar en massa hemska krascher, men även en del nära ögat-situationer. Den här lastbilschauffören gör en snygg sorti och landar på fötterna till synes oskadd. Dålig reklam för säkerhetsbälte.

Snacka om att överreagera ...

Inte en buckla – ändå plockar bilisterna fram medeltida tillhyggen i det här klippet som för tankarna till det urspårade bråket i filmen ”Anchor man”. ”That escalated quickly …”

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro