ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hollywoodfrun skyller dotterns spya på Jesus

Christoffer Röstlund Jonsson · 27 Sep 2011
Uppdaterad 27 Sep 2011
Hollywoodfrun Gunilla Persson tar avstamp i sin gudstro när hennes 9-åriga dotter kräks.

Hollywoodfrun Gunilla Persson tar avstamp i sin gudstro när hennes 9-åriga dotter kräks. Foto: Thomas Engström


Jesus ser till så att du kräks!” Hollywoodfrun Gunilla Persson rör upp en sociala medier-storm efter sin burdusa behandling av dottern Erika.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i måndagens avsnitt av TV3:s skandalomsusade realityshow ”Svenska Hollywoodfruar” som Gunilla Persson, 51, tvingade sin dotter att sjunga tills hon kräktes.

Persson var tidigare med i ”Svenska New York-fruar” men har nu flyttat till nöjesmetropolen Los Angelses för att satsa på 9-åriga dottern Erikas karriär inom showbusiness. I förra veckan tvingades Erika sjunga på en välgörenhetstillställning trots att hon var sjuk. Och i gårdagens avsnitt blev det alltså ännu värre, då dottern uppmanas att sjunga och vara glad trots att hon var sjuk och kräktess.

Erika rusade in på toaletten och spydde medan mamman förklarade att ”det är Jesus som ser till att du kräks”. Det här har inte gått obemärkt förbi på Facebook och mikrobloggen Twitter. Den så kallade hashtagen ”freeerika”, ett samlingsnamn för diskussionen om Hollywoodfruns uppfostringsmetoder, ligger högt på listan över Sveriges twitterflöde. Folk hånar Gunilla Persson, rasar mot hennes sätt att pressa Erika samt ifrågasätter varför TV3 ens visar programmet. Gunilla Persson själv tar det med ro. På sin blogg säger hon att ”jag känner mitt barn mycket bättre än ni”.

klar

Artikellänk är kopierad

Christoffer Röstlund Jonsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro