ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon är den nyaste bitchen i kvarteret

Katarina Matsson · 15 Feb 2011
Uppdaterad 15 Feb 2011
Teri Hatcher, Felicity Huffman, Eva Longoria, Dana Delany och Marcia Cross kan ses på Kanal 5 i kväll. 

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Eva Longoria, Dana Delany och Marcia Cross kan ses på Kanal 5 i kväll.  Foto: All Over Press


klar

Artikellänk är kopierad

Hon är den enda som inte dragits med i bantnings-hysterin och har kallats ”Desperate housewives” räddare. I kväll är Dana Delany – ”den nyaste bitchen i kvarteret” – och de andra hemmafruarna tillbaka i tv-rutan. Dana Delany, 52, har alltid gått sin egen väg – något hon fortsätter med på Wisteria Lane. – Det är lustigt, när jag började i serien sa kostymdesignern till mig: ”Få inte Desperate housewives-sjukan”. Alla går ner i vikt, så kläderna passar inte”. Det pågår någon form av bantningstävling. Men jag är ju alltid tvärtemot, så jag är den enda som har gått upp i vikt sedan jag kom med, haha, säger hon. Hennes karaktär Katherine Mayfair bär på många hemligheter, men själv har Dana svårt att ljuga. – Jag är snarare för ärlig. Antagligen är min värsta lögn att jag inte låg med någon när jag egentligen gjorde det, säger hon. Genom sin karriär har hon strävat efter så olika roller som möjligt.– Jag gillar variation i livet, det är därför jag aldrig har gift mig, säger hon. Ett faktum som fått konsekvenser för hennes resvanor. – Det låter så fånigt att säga nu, men när jag var 30 beslutade jag att eftersom jag inte kommer att vara oskuld när jag gifter mig, så ska jag i alla fall vara oskuld när det gäller något. Så jag bestämde mig för att inte åka till Venedig förrän på min bröllopsresa. Jag väntar fortfarande, förhoppningsvis kommer jag hinna med det innan staden sjunker, haha.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro