ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon är Metros nya musikrecensent

Emma Björkman · 23 Aug 2011
Uppdaterad 23 Aug 2011
Ametist Azordegan, 31, är musikjournalist och ny recensent i Metro.

Ametist Azordegan, 31, är musikjournalist och ny recensent i Metro. Foto: Klara Leo


Ametist Azordegan, 31, är Metros nya musikrecensent.

klar

Artikellänk är kopierad

Vad kommer du att recensera? – Jag ska recensera hiphop, soul och R & B, den musiken är min nisch. Det släpps otroligt mycket den här hösten, både stora akter och många, nya intressanta akter. Jag har aldrig skrivit för Metro tidigare så det ska bli jättekul.

Vad gör du förutom att recensera? – Jag är radioprogramledare i SR Metropol.Jag skriver också musikkrönikor i Göteborgs-Posten, jag skriver för musiktidningen Gaffa och så driver jag klubben Replayed på Hornstull Strand.

Vilka tycker du är bäst just nu? – Kan jag inte säga de som är mest intressanta nu i stället? Om man ska ta icke-svenskt så är det Tyler The Creator och Frank Ocean. De gör musik som är innovativ men samtidigt autentisk, det är en svårfunnen kombination. En svensk akt som är intressant är Stockholmssyndromet – av samma skäl som de två innan men också för att de kommer med funken i hiphopen. Det är de rätt ensamma om.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro