ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

• Hon är nybliven singel. • Och i höst syn

metro · 29 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

• Hon är nybliven singel. • Och i höst syns Carolina Gynning som programledare för dejtingshowen "Dagens man". • – Jag får vara lite kärleksexpert, skrattar hon.

Vem är bättre att leda ett dejtingprogram än Carolina Gynning? Den 30-åriga tv-profilen har i både en självbiografi och intervjuer berättat om sin jakt på den rätte. Flera av hennes relationer har, vare sig hon velat det eller inte, hamnat på tidningarnas kändissidor.– Jag har gått igenom mycket, och det blir nog ett stöd för tjejerna. Jag får vara lite kärleksexpert, säger hon och skrattar.Lagom till premiären av TV 4 Plus nya onsdagssatsning "Dagens man" har Carolina Gynning blivit singel igen efter ett halvår långt förhållande med affärsmannen Mattias Trotzig. Det är inget som hon vill prata om, men samtidigt gör uppbrottet det lättare för henne att relatera till de dejtande tjejerna i programmet.- Det är alltid svårt när man precis har lämnat en relation bakom sig, då är man inte så sugen på någonting nytt. Men sen kommer jag ju att vara i deras situation.Carolina Gynning tycker att svenskarna har mycket att lära av USA, där dejting är en utbredd kultur. Att träffa flera personer parallellt innan man bestämmer sig behöver inte vara fel.– I Sverige blir vi tillsammans så himla snabbt. Jag tror att man ska lära känna varandra väldigt väl innan man säger att man är ett par.Telefonsamtalet glider in på Hollywoodfrun Anna Anka, som de senaste veckorna skapat debatt genom sina uttalanden om amerikanska män. Carolina Gynning håller med sin skånska tv-kollega om att det är en självklarhet att killen ska betala på första dejten, men tar avstånd från hennes lycksökarideal i övrigt.– Jag har alltid sagt att jag ska bli den rika, sen kan jag dejta vem fan jag vill. Jag vill ha mina egna pengar.Förutom tv-programmet är Carolina Gynning aktuell med en andra bok, en ny bloggportal och en egen parfym. Hon satsar stenhårt på sin karriär som affärskvinna.– Det är något som jag drömt om sedan jag var liten. Ju bättre det går, desto mer vill jag, säger hon.

Ninna Prage/TT Spektra

Fakta/Carolina Gynning

• Född i Helsingborg den 6 oktober 1978. Uppvuxen i Falsterbo.• Jobbade ett par år som modell. Blev känd när hon vann dokusåpan "Big brother" 2004.• Är numera uppmärksammad tv-profil, bloggare, författare och konstnär. Har även sitt eget parfymmärke.• Har haft flera omskrivna förhållanden, senast med affärsmannen Mattias Trotzig och dessförinnan med artisten Andreas Kleerup.• Leder TV 4 Plus nya dejtingprogram "Dagens man". Kommer i dagarna ut med sin andra självbiografi "Ego woman".

Fakta/Det här är "Dagens man"

• 20 tjejer i olika åldrar får i tv-studion möta två singelmän. Killarna presenteras vid namn, en i taget.• Tjejerna måste efter första intrycket göra ett aktivt val: de som inte är intresserade väljer bort dejten genom att släcka sin lampa, övriga går vidare.• Efter ytterligare omgångar, där tjejerna får lära känna männen mer, tar programmet en annan vändning. Det blir killarna som får möjlighet att släcka ner de tjejer han inte är intresserad av, och därmed välja sin dejt.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro