ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon äter en rulle toalettpapper – om dagen

Emmelie Wallroth · 11 Dec 2014
Uppdaterad 11 Dec 2014

Foto: Youtube


klar

Artikellänk är kopierad

Den 25-åriga kvinnan utvecklade ett minst sagt annorlunda begär när hon var gravid.

Många kvinnor som någon gång har varit gravida känner kanske igen att man kan drabbas av så kallade ”gravidcravings”. Ofta handlar det om att man suktar efter smaker som man vanligtvis inte brukar längta efter, det kan röra sig om till exempel lakrits eller sura smaker.

Men när fembarnsmamman Jade Sylvester, 25 från Lincolnshire i Storbritannien, väntade sitt femte barn fick hon något ovanliga ”cravings”.

Hon började nämligen sukta efter toalettpapper, skriver Lincolnshire Echo.

– Två månader in i graviditeten började jag längta efter toalettpapper. Jag vet fortfarande inte varför, säger Jade Sylvester till Lincolnshire Echo.

Begäret fortsatte även efter att sonen föddes och i dag, över ett år senare, äter hon en hel toalettpapperrulle om dagen. Varje gång hon går på toaletten passar hon på att ta sig en bit.

– Jag gillar att känna materialet i min mun mer än jag gillar smaken. Jag gillar torrheten. Min familj säger att det inte är bra för mig, men jag kan inte hjälpa det, säger hon.

Hon försöker sluta med ovanan.

– I dag försöker jag att inte gå på toaletten för ofta eftersom jag vet att om jag går dit så äter jag pappret, säger Jade till tidningen.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro