ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon beställde Iphone – fick äpplen i stället

Aron Andersson · 5 Aug 2013
Uppdaterad 5 Aug 2013
Hon beställde Iphone – fick äpplen i stället

Hon beställde Iphone – fick äpplen i stället Foto: Scanpix / Montage


En kvinna som köpte två Iphone blev snopen när hon öppnade paketen. I förpackningarna låg det äpplen i stället.

klar

Artikellänk är kopierad

Men det är inte Apple som börjat saluföra frukten. I stället var det en kvinnlig bedragare som hon stämt möte med utanför ett McDonalds i en förort till Brisbane i Australien. Hon betalade då 1 500 dollar, nästan 9 000 kronor och fick i utbyte två originalförpackningar av mobilen.

På platsen kollade hon aldrig innehållet i förpackningarna vilket hon kanske borde ha gjort. När hon kom hem och inspekterade sitt köp visade det sig att förpackningarna innehöll äpplen.

Den 21-åriga kvinnan hade lagt ut en annons på den australiska versionen av köp- och sälj-sajten Gumtree där hon skrivit att hon ville köpa en eller flera Iphone. En polis i staden säger till tidningen The Herald Sun att det tänka både en och två gånger när det gäller näthandel. – Avstå inte, eftersom de flesta gör rätt för sig, men var smart när du köper något. Om det verkar för bra för att vara sant, så är det förmodligen det, säger Jess Hopkin.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro