ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon får inte låta

Sara Stolt · 7 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

 Andra chansen”-aktuella Thérèse Andersson hade velat synas i säsongens ”Så ska det låta”.– Men av någon anledning har de sagt att jag inte når ut genom rutan. Jag känner mig undan­skuffad, säger hon.När inspelningarna av sä­songens ”Så ska det låta” planerades sållades schlager- och musikalaktuella Thérèse Anderssons ansökan bort.– Det känns märkligt att nästan alla mina kolleger och vänner har fått vara med. Men mig vill de inte ha, jag som faktiskt spelar huvudrollen i ”My fair lady” vid Sveriges största musikalscen, säger Thérèse.

Hon ställer sig frågande till SVT:s val av artister. – De väljer att ha med artister i programmet som knappt ens jobbar längre. Anneli Alhanko, balettdansösen, har fått vara med. Det var ju en katastrof eftersom hon inte kan sjunga.

Hur viktigt är det att vara med i ”Så ska det låta”?– Det är jätteviktigt. Syns man så finns man. Nu har det ju gått bra i Melodifestivalen, och 70 000 personer har sett ”My fair lady”. Sedan har jag ju haft stora roller i ”Grease” och ”Saturday night fever”. Jag förstår inte vad producenten har emot mig.

Enligt Thérèses agent Alexandra Öfwerman sa programmets producent Lena Styren att Thérèse inte gick ut genom rutan. – Vi skickade in bilder, material och bra foton, säger Alexandra.– Det är tråkigt. Jag har inte ens träffat henne. Johnny Alrup som är artist­ansvarig har kämpat för att jag skulle få vara med, säger Thérèse.

Enligt Lena Styren kan musikalstjärnan mycket väl bli aktuell i en annan säsong av programmet.– Jag har absolut ingenting emot Thérèse, säger hon.

Stämmer det att du inte tycker att hon går igenom rutan?–Det kommer jag inte alls ihåg. Jag tror knappt att jag hade sett henne i rutan så jag hade inte kunnat uttala mig om det då, säger Lena Styren.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro