ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon fick Brown att avsluta sitt Twitterkonto

Tomas Lundin · 26 Nov 2012
Uppdaterad 26 Nov 2012

Världen har inte lika lätt att förlåta Chris Brown som Rihanna. Efter ett bråk på Twitter har nu rapparen avslutat sitt konto.

klar

Artikellänk är kopierad

Twittrande komikern Jenny Johnson, med 300 000 följare, svarade på en tweet där Brown klagade på att han såg gammal ut, trots att han bara är 23: 

"Jag vet. Att vara en värdelös skit kan verkligen få en person att åldras", skrev hon. 

Brown gick då till motattack med ord som inte går att översätta i det här forumet men som bland annat innefattar Johnsons mamma. 

Johnson avslutade med att skriva att hon inte har någon respekt för en person som inte verkar känna någon ånger för de brott han begått. Då hade Chris Brown redan avslutat sitt twitterkonto.

2009 erkände Chris Brown att han misshandlat den dåvarande flickvännen Rihanna. Paret har setts tillsammans ett flertal gånger den senaste tiden och i lördags twittrade Rihanna en bild på en halvnaken Brown på en hotellrumssäng.

Återföreningen har väckt avsky. Inför Browns spelning i Stockholm förra veckan hade affischer satts upp som visade Rihannas sönderslagna ansikte. Brown har också ställt in en spelning i Guyana efter protester från kvinnoorganisationer där. 

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro