ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Hon fick David Möllers sista ros i Bachelor” – så är deras förhållande i dag

Natalie Demirian · 18 Dec 2018
Uppdaterad 18 Dec 2018
Gabriella Bylund, 24, David Möller, 33, och Hedvig Friberg, 24.

Gabriella Bylund, 24, David Möller, 33, och Hedvig Friberg, 24. Foto: TV4


Gabriella Bylund, 24, fick den sista rosen av bachelorn David Möller, 33. Men i dag är det inte något annat än vänskap mellan dem. "Känslorna var inte tillräckligt starka för att kämpa för det", säger Gabriella Bylund till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Polisen David Möller valde mellan Gabriella Bylund och Hedvig Friberg, 24, när det var dags att dela ut den sista rosen i ”Bachelor”. Valet föll på Gabriella Bylund, men i dag är de inte ett par.

– Vi sa det båda två när vi valde varandra i slutet, att vi får se vad som händer när vi kommer hem. Det är andra förutsättningar hemma utanför bubblan. Vi åkte hem tillsammans för att testa, och sedan åkte hon hem till sig efter några dagar och då märkte vi båda två att det inte var en så stark kärlek att vi var beredda att hålla det vid liv när vi hade 50 mil mellan oss, säger David Möller.

I dag är göteborgaren tillsammans med en annan tjej, även hon från Göteborg.

Även Gabriella Bylund dejtar en annan person i dag, och har samma åsikt som David Möller om vad som gjorde att det inte fungerade mellan dem. Hon säger att de är vänner i dag.

– Det var odramatiskt. Jag följde med honom hem, var där i några dagar och allting gick bra. Sedan åkte jag hem och började jobba, träffa mina vänner och familj och han gjorde detsamma. Vi båda jobbar i skift och då blev det svårt att få tag på varandra. Vi försökte höras, men … Den där bubblan man var i sprack när vardagen kom och man insåg att 50 mil är ett långt avstånd. Vi pratade om det och båda kände en lättnad när vi kom fram till att vi skulle sluta ses. Känslorna var inte tillräckligt starka för att kämpa för det.

Kritisk mot produktionen

I programmet ”Efter sista rosen” på TV4 Play, efter att finalen sänts, medverkade samtliga tjejer och David Möller.

I slutet av avsnittet valde produktionen och programledaren Malin Stenbäck att ta in Hedvig Friberg i studion igen, när det stod klart att det var över mellan David Möller och Gabriella Bylund. Då gjorde programledaren ett försök för att se om det fanns något mellan David Möller och Hedvig Friberg istället, något som föll platt.

– Jag tyckte det var fruktansvärt för Hedvig att produktionen gjorde så, så att hon blev bortvald två gånger istället för en. Jag bad producenten att inte göra så, men de valde att göra det ändå. Det var absolut inte kul. Jag tyckte att det var konstigt och det förstörde lite där på slutet, jag förstår inte varför de har med det, säger David Möller.

Hedvig Friberg håller med.

– Det var chockartat. Jag var inte alls beredd på det och det var inte David heller och det tror jag att folk kommer att se. Jag var rätt besviken på produktionen över att de satte mig i den situationen igen, jag hade inte bett om en till chans. Men jag tycker att vi skötte det så bra vi kunde i den situationen, säger hon.

”Tog rätt beslut”

Hedvig Friberg säger att hon kände sig besviken och väldigt ledsen när hon blev bortvald i finalen, men att hon i dag mår bra.

– Man får inte glömma att det har gått flera månader sedan dess, och jag har ju haft tid att tänka över allt i min ensamhet, eftersom att ingen annan har vetat hur det gick förrän nu. I dag mår jag superbra och jag måste nog säga att jag tror att han tog rätt beslut. Han följde sitt hjärta och i dag tror jag inte att jag och David skulle funka.

Finalen av ”Bachelor” sändes på tisdagskvällen i Sjuan och på TV4 Play. ”Efter sista rosen” ligger nu ute på TV4 Play och sänds i Sjuan på onsdagskvällen.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro