ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon fick kyssa Harry Potter

Pontus Hammarlund · 12 Jul 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Hallå där …

klar

Artikellänk är kopierad

… Katie Leung, som spelar Cho Chang i ”Harry Potter och Fenixorden”.

Du fick kyssa Harry Potter – flera gånger om.– Jag är lyckligt lottad. Det var kul att spela in scenerna där hon och Harry interagerar, kysscenen också. Men det var oerhört nervöst, jag var verkligen orolig inför den men det gick bra till slut.

Och ni var tvungna att ta om scenen upp emot 30 gånger.– Nej, jag skulle inte säga upp emot 30. Strax under 20 är nog mer rimligt. Det är ganska mycket men helt normalt för en scen.

Så du gjorde inget med flit för att få chansen att kyssa honom igen?– Haha, nej, vi var ju tvungna att filma från flera vinklar.

Den här och den förra Harry Potter-filmen är den enda erfarenhet du har av skådespeleri. Hur ser framtiden ut – ska du fortsätta satsa på skådespelarkarriären?– Jag vill, men jag vet inte. Jag tycker om att studera också. Funderar faktiskt fortfarande på vad jag ska satsa på. Om jag ska plugga skulle jag vilja studera grafisk design eller medier..

Hur skiljer sig ”Harry Potter och Fenixordern” från de tidigare filmerna?– Den är till och med mörkare än den förra. Och så är det mer romantik.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro