ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon fick rätt mot tatueraren

Conny Emmelin · 15 Okt 2013
Uppdaterad 15 Okt 2013

Tatueringen på foten blev ful och texten oläslig. Efter flera turer får nu Mona Mahmoud från Lund rätt mot tatueraren i Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

klar

Artikellänk är kopierad

21-åriga Mona Mahmoud blev missnöjd med sin tatuering på foten. Nu har hon fått rätt till ersättning efter beslut i Allmänna reklamationsnämnden.
21-åriga Mona Mahmoud blev missnöjd med sin tatuering på foten. Nu har hon fått rätt till ersättning efter beslut i Allmänna reklamationsnämnden.Foto: Kinga Lezanska Sjölin

– Jag fick en allergisk reaktion och det kliade jättemycket. Och texten gick ju inte alls att läsa. Jag blev jättemissnöjd, säger Mona Mahmoud.

Det latinska ordspråket ”Per aspera ad astra” som betyder genom svårigheterna mot stjärnorna skulle pryda Monas fot. Men resulatet blev allt annat än en prydnad.

– Det kanske inte sticker ut eftersom den är på foten. Men jag tycker den är jätteful. På sommaren när man går barfota eller i flipflops så syns den, säger hon.Läs mer: Här är tatueringarna som vi helst tar bort

I flera steg har hon försökt få bort tatueringen. Nu har Allmänna reklamationsnämnden gett henne rätt och rekommenderar tatueraren att betala drygt 5000 kronor till henne. Då ersätts både tatueringen och de kostnaderna som hon får av att ta bort den. Ägaren till tatueringsstudion i Lund säger att han kommer att betala för att inte få problem.

– Men det betyder inte att jag tycker att hon har rätt. Detta hände när det var en annan ägare och det är mycket som har förändrats när vi bytte ägare och namn, säger han till Metro.

Det latinska orspråket  ”Per aspera ad astra” går inte att läsa på Monas fot.
Det latinska orspråket  ”Per aspera ad astra” går inte att läsa på Monas fot.
klar

Artikellänk är kopierad

Conny Emmelin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro