ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Hon håller kurser i oralsex – med hjälp av frukter

Suzann Larsdotter · 1 Nov 2017
Uppdaterad 1 Nov 2017
Marika Smith är sexinspiratör och håller flera kurser i sexpraktik, hur man gör. Oralsex får kursdeltagarna öva på ett halvt uppätet plommon där fruktkötts-delen kring kärnan får vara blygdläppar och klitoris. En banan får vara penis.

Marika Smith är sexinspiratör och håller flera kurser i sexpraktik, hur man gör. Oralsex får kursdeltagarna öva på ett halvt uppätet plommon där fruktkötts-delen kring kärnan får vara blygdläppar och klitoris. En banan får vara penis. Foto: Ana Udovic


Kan man lära sig att bli en bra älskare på en kurs? Sex&liv har testat. Det visade sig att ekologisk frukt kan användas till mycket.

klar

Artikellänk är kopierad

Du vill kanske utveckla ditt sexliv, eller ge din partner en härlig upplevelse. Men hur gör man då? Skolbänken kan faktiskt vara ett alternativ. Det finns många olika praktiska kurser för vuxna att välja på. Allt från parkurser i tantra till workshops i bondage, alltså hur man binder varandra i njutningssyfte. Just nu är sajten OMGyes en succé som delas i sociala medier och rekommenderas av skådespelaren Emma Watson. OMGyes.com är en interaktiv tjänst där du genom att använda fingrarna och pekskärmen på surfplattan eller mobilen, kan lära dig olika tekniker för skönt klitorissex.

För den som inte nöjer sig med det digitala, finns till exempel kursen ”Lip service – en ingående lektion i konsten att älska med munnen”, i butiken Lovestore i Stockholm.Det är fullsatt i butiken när kvällens kurs ska dra igång. Sexinspiratören Marika Smith ska med hjälp av ekologisk frukt lära deltagarna olika oralsextekniker.Eleverna sitter på små pallar och har fått varsitt glas bubbel. Stämningen är lite fnissig när kursledaren Marika inleder med en liten teorilektion om könsorganen och det känsligaste stället på människokroppen – klitoris och penis ollon.– Oralsex kan vara ett sätt att övervinna det dokumenterade orgasmglappet, som innebär att kvinnor får en orgasm på mäns tre, berättar Marika.

Hon tycker att oralsex också kan vara ett sätt att minska penetrationsfokus, vilket gör många med penis stressade eftersom de förväntas att ständigt ha stånd.– Jag tror att vi måste komma ifrån att oralsex är som en inledning och att huvudsaken är penis i slida. Oralsex kan vara huvudrätten och inte bara en förrätt! säger hon.

Sedan följer praktiska övningar där vi får suga på en klubba, en kondomklädd banan och slicka på ett halvt plommon. En av hemligheterna bakom bra oralsex är kombinationen av slick och sug, förklarar Marika. Det smackar och sörplar när alla tränar ljudligt och koncentrerat på ”stekpannegreppet”, ”ankmunnen” och ”mjukglasspussar”. Allt under entusiastiska rop från läraren.

Marika avslutar med att önska deltagarna lycka till:– Se det som en kurs i tango. Här får du lära dig stegen – men känslan måste komma i den verkliga situationen.

pil
4 av Marika Smiths bästa tips när det gäller att älska med munnen:

1. Börja långsamt. Få vill ha någon som drar igång med vild och hård stimulans från början.2. Ingen är lik någon annan. Fråga varje ny sexpartner hur just den personen vill ha det.3. De flesta vill ha det blött. Det krävs mer saliv än man tror och glidmedel är därför en mycket bra grej. (Det finns varianter utan smak!)4. Det viktigaste är att tycka om det. En engagerad partner som vill lära sig har alla förutsättningar.

klar

Artikellänk är kopierad

Suzann Larsdotter
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro