ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon har bott på lyxkryssaren i sju år – kostar henne miljoner

Emma Kirkhoff · 21 Jan 2015
Uppdaterad 21 Jan 2015
Mama Lee deltar i en juluppvisning i pardans ombord på fartyget Crystal Serenity.

Mama Lee deltar i en juluppvisning i pardans ombord på fartyget Crystal Serenity. Foto: Youtube.com


Den här kvinnan älskade att ta en kryssning så mycket att hon beslöt sig för att göra fartyget till sitt permanenta hem.

klar

Artikellänk är kopierad

För vissa låter det kanske som en mardröm att vara fast på öppet vatten så gott som dygnet runt – året om. Men för Lee Wachstetter är det en dröm som har gått i uppfyllelse.

För sju år sedan sålde hon hemmet i Fort Lauderdale i Florida och flyttade in på en lyxkryssare. Och sedan dess har hon blivit kvar.

– Min man lärde mig att älska kryssningar. Under vårt 50 år långa äktenskap tog vi 89 kryssningar tillsammans. Nu har jag varit på nästan hundra till, i femton nya länder, säger 86-åriga Lee Wachtstetter till USA Today.

Mama Lee, som hon kallas av personalen på kryssningsfartyget Crystal Serenity, har tappat räkningen över hur många länder som hon har besökt.

– Jag slutade räkna efter hundra. Men jag har nog varit i nästan alla länder som har en hamn.

Den som någon gång har varit på en kryssning vet att lyxtillvaron till sjöss kostar en slant. Så även för Mama Lee. Bara för i år räknar hon med att få betala drygt 1,3 miljoner kronor för sitt uppehälle. 

För de dyra slantarna får hon ett rum på sjunde våningen, gratis mat och dryck och olika typer av underhållning; som bio, cocktailpartyn och föreläsningar. 

Och så har hon varje dag möjlighet att dansa sällskapsdans, något som hon älskar.

– Dagen innan min man dog i cancer sa han till mig att aldrig sluta att åka på kryssning. Och nu är jag här och lever ett stressfritt, sagoliv. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Kirkhoff
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro