ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon har världens koll på mode och trender

Metro · 22 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
New York-tjejen Kenya Hunt är Metros nya internationella moderedaktör. Hon ska skriva om allt som unga, coola tjejer vill veta. 

New York-tjejen Kenya Hunt är Metros nya internationella moderedaktör. Hon ska skriva om allt som unga, coola tjejer vill veta. 


klar

Artikellänk är kopierad

Kenya Hunt är Metros nya internationella moderedaktör. Hon ska hålla koll på de senaste trenderna inom mode i Metros alla olika editioner runt om i världen, tillsammans med Metros Frida Fahrman.– Jag ska skriva om det som man snackar om i världen, modevärlden och skönhetsbranschen. Allt sådant som unga, coola tjejer vill veta.

Vad är mode för dig?– Framför allt är det ett roligt sätt att uttrycka sig på.

Har du några särskilda modeikoner?– Karl Lagerfeld eftersom han alltid ger jätteroliga inter­vjuer och Vivienne Westwood för att hon är så oförställd.

Du är amerikanska, men hur kommer det sig att du heter Kenya Hunt (Kenyajakt)?– Mina föräldrar ville att jag skulle ha ett afrikanskt namn. Min släkt har  bott i USA i många generationer. Fast själv är jag född i Tyskland, men uppvuxen i Virginia och bor i New York nu.

Vilket är favoritplagget i din garderob nu?– Ett glittrigt par högklackade Miu Miu med stora ädelstenar vid tårna. Jag har en bisarr fixering vid skor som glänser.

Men om du kunde byta garderob med någon, vem skulle det vara?– Det är oavgjort mellan Kate Moss, självklart, och Diana Ross gamla garderob från 1970-talet vid tiden för filmen ”Mahogany”, innan hon blev den överdrivet glittriga showdivan.

Vilken modetrend skulle du vilja radera ur historien?– Hockeyfrillor, stentvättade jeans och de där fruktansvärda MC Hammerbyxorna från 90-talet.

Tre skönhetsprodukter du inte kan leva utan?– Mascara, en ögonfransböjare och ett bra mineralpuder. 

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro