ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon hittade kärlek på Youtube

Tomas Andersson Åkerblom · 28 Maj 2012
Uppdaterad 28 Maj 2012

Foto: Christina Blom


klar

Artikellänk är kopierad

Jeanettes bror lade upp en kontakt-annons på Youtube till sin syster. Nu har det gått två månader och telefonen och datorn har gått varm hos Jeanette.

Metro har tidigare skrivit om 34-åriga Jeanette Malmsten, vars bror lade upp en kontaktannons på Youtube, för att hon skulle träffa sin drömprins. De två månader som har gått sedan dess har varit händelserika för henne. – Det har gått jättebra, jag har träffat en kille, säger hon.

Youtubeklippet länkades till Jeanettes profil på dejtingsajten Match.com. När profilen besöks eller det skickas meddelanden får användaren ett meddelande, men när det blir för många så kommer det bara ett mejl där det står ”Du är väldigt populär i dag”.

Sådana meddelanden fick Jeanette dagligen. Och det fanns till och med de som valde att gå runt dejtingsidan och leta upp Jeanettes nummer för att ringa och skicka sms, även mitt i natten. – Det är också ett jättefint sätt att göra ett första intryck, att ringa upp klockan tre på natten, säger hon ironiskt.

Jeanettes nye kille är från USA, så därför valde de det amerikanskklingande kaféet Soho i Göteborg för den första dejten. Förhoppningsvis innebär det här slutet på sökandet. – Det funkar så bra att vi valde att ta bort våra Matchprofiler, säger Jeanette Malmsten.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Andersson Åkerblom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro