ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon jobbar som mysare” – skedar med kunder i timmar

Emmelie Wallroth · 19 Nov 2014
Uppdaterad 19 Nov 2014

Foto: The Oregonian/Cuddle up to me


klar

Artikellänk är kopierad

Känner du dig ensam och i behov av en kram? Då kan du besöka en professionell ”mysare”.

”Låt oss hålla händer och mysa i soffan eller lyssna på musik medan vi ligger i sängen – jag kan vara både den stora eller lilla skeden”, skriver den professionella ”mysaren” Samantha Hess, 30, på sin hemsida.

Nu öppnar hon nu mysbutiken ”Cuddle up to me” i Portland, Oregon, i USA.  Dit är kunder välkomna om de vill ligga i en säng bredvid Samantha och skeda eller kramas.

– Professionellt gos är en platonisk kontakt. Vi erbjuder människor en känsla av egenvärde . Det handlar om att få människor att känna sig respekterade och accepterade för den de är, säger Samantha Hess till The Oregonian .

Sedan hon startade verksamheten har hon haft fullt upp – ibland har hon arbetat tolv timmar om dagen. Myskunderna måste boka minst femton minuter och högst fem timmars mys . Det finns fyra olika rum att välja mellan och i varje rum har man satt upp kameror, utifall att någon skulle ”missköta sig”.

Ytterligare tre kvinnor utbildas just nu till att bli professionella ”mysare” så att de kan hjälpa Samantha . De får bland annat lära sig vilka typer av positioner som är lämpliga och vilka kunder som känns rätt. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro