ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon kärleksefterlyses på Facebook – hittades efter ett dygn

Karolina Skoglund · 26 Jun 2014
Uppdaterad 26 Jun 2014

En bild. Det var allt som en ung kille hade på Hannah. Ändå lyckades han hitta henne på Facebook sedan över 8 000 personer delat hans efterlysning.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Facebook

På onsdagseftermiddagen lade en kille upp en bild på sin Facebooksida med texten: ”Du, tjejen som jobbar för SAS markservice och som packade planet jag åkte med till Skellefteå i dag var så söt att jag starkt funderade på att kliva av planet igen. Om du genom Facebook och internets oöverträffade känsla för minimala sannolikheter skulle råka se det här, skulle du vilja ta en fika någon kväll i så fall?” Ett dygn senare hade statusen delats över 8 000 gånger och tjejen på bilden, som heter Hannah, hade hittats.

Hannah, hur fick du reda på att denna efterlysning på sig cirkulerade på Facebook?

– Jag såg det i går eftermiddag. Det var en gammal kompis som tyckte det såg ut som jag och frågade om det var jag, vilket det ju var. Jag blev chockad minst sagt. Sedan har det bara eskalerat. Det är helt sjukt att det gått så fort.

Vad det okej av honom att göra såhär?

– Ja. Eller jag vet inte. Jag har inte riktigt tänkt på det. Det är klart att det är en komplimang i alla fall. Men jag tycker att det är lite skumt att man kollar på en person när den jobbar. Det är klart att man kollar men knäpper kort och grejer? Det kändes lite skumt. Men det var ju jättegulligt av honom.

Har han hört av sig personligen nu?

– Nej. Det har han inte gjort. Men jag skulle inte träffa honom. Jag har pojkvän så det kan bli lite problematiskt.

Vad säger din pojkvän om detta då?

– Han tycker väl att det är en rolig grej mest. 

Metro har sökt killen som efterlyste Hannah utan resultat. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro