ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon kunde varit min mamma” – svenska killars värsta Tinder-dejter

Alva Forsberg Fierro · 1 Aug 2015
Uppdaterad 1 Aug 2015
Det är långtifrån alla som har varit på lyckade Tinder-dejter.

Det är långtifrån alla som har varit på lyckade Tinder-dejter. Foto: All Over Press


Att gå på blind-dejt kan vara ett spännande sätt att träffa nya människor – men det kan också gå väldigt fel. Metro har samlat några mardrömshistorier.

klar

Artikellänk är kopierad

Dejtingappen Tinder gör det superenkelt att hitta nästa partner eller fling i mobilen. För många är det ett lättsamt sätt att våga sig ut i singeldjungeln. Man ses över en kaffe eller ett glas vin – sedan går man kanske hem tillsammans eller skiljs åt.

Men förväntningarna som byggs upp kring en person man aldrig träffat i verkligheten, kan lätt raseras efter bara ett möte. Det hände Johan, 31 år, från Stockholm.

För tre månader sedan började han skriva med en tjej som var både rolig, snygg och smart. De kunde chatta sent inpå småtimmarna och hade långa sms-konversationer några dagar innan de bestämde en träff.

– Allt verkade bara för bra för att vara sant, jag tänkte att det här kan nog vara min drömtjej, berättar Johan för Metro.

LÄS MER: ”Han åt upp all min mat” – svenska tjejers mardrömsdejter på Tinder

Kvällen som de skulle ses hade han bokat bord på en fin italiensk restaurant. Med sig hade han en bukett blommor och han kände sig rätt så nervös. Några tjejer började trilla in på restauranten och satte sig i baren men ingen såg ut som tjejen han skrivit med.

– Efter ett tag märkte jag att en äldre kvinna iakttagit mig väldigt länge, till slut gick hon fram och presenterade sig som Jenny. Jag fattade ingenting, säger han.

LÄS MER: Tinderdejten skrev att Michelle var för tjock – här är hennes hyllade svar

27-åriga Jenny som han hade haft kontakt med visade sig vara en 56-årig kvinna som använt sig av en 29 år gammal profilbild när hon var ung för att locka till Johan. Hon gillade unga killar men hade inte vågat berätta det för honom förrän de sågs på riktigt.

– Hon tänkte att jag skulle känna efter när vi väl möttes. Men jag kände mig grundlurad och förstår inte varför man skulle ljuga om sin ålder så pass mycket, säger han.

Det fanns inte så mycket att göra åt saken förutom att konstatera att det definitivt inte var hans framtida drömtjej som han matchat med på Tinder.

– Det slutade ändå med att vi åt en trevlig middag. Men jag förklarade bestämt för henne att hon kunde varit min mamma och att jag absolut inte var intresserad av en ny dejt, säger Johan.

LÄS MER: Studie: Därför blir du beroende av Tinder

Metro har även tagit del av andra killars mardrömsdejter på Tinder. Här är några av dem:

”Jag matchade med en dansk tjej. Hon verkade väldigt pryd och försiktig av sig men insisterade ändå på att åka hela vägen från Köpenhamn för att hälsa på mig. Visst får hon väl det tänkte jag. När hon väl var hemma hos mig fattade jag ingenting av vad hon sa, hon verkade inte förstå mig heller och det var rätt stelt till en början. Plötsligt flög hon på mig och verkade bara vilja en sak. När hon var klar med mig tog hon bara sina bilnycklar och stack, jag blev rätt chockad.”

Oskar, 19 år.

LÄS MER: Över 400 svenska tjejers Tinderprofiler uthängda på blogg

”Efter en sen festkväll skrev en tjej på Tinder. Hon ville att jag skulle komma hem till henne, en bra bit bort. Sagt och gjort, jag brände iväg med en taxi till henne. Hon mötte upp utanför och sa: ”Jag trodde aldrig du skulle komma” följt av ”kan vi inte ta en kaffe på tisdag i stället?” Fem minuter efter jag anlänt ringde jag alltså en ny taxi och brände hem. Sedan gick jag och la mig, 500 taxikronor fattigare. Vi hördes aldrig mer igen. Hon tyckte antagligen att jag var för ful.”

Kalle, 25.

LÄS MER: Här är dejtingappen för dig som vill ha trekant

”Jag gick på en dejt med en tjej som till en början verkade gå bra. Men 20 minuter in på dejten började hon ställa en massa konstiga frågor om demoner. Bland annat om jag skulle vilja testa att bli besatt av en demon, för det ville hon själv jättegärna. Konversationen spårade totalt, jag hade kul men det var inget för mig.”

Sam, 21.

Johan, Oskar, Kalle och Sam heter egentligen något annat.

Har du en mardrömsdejt som du vill dela med dig av? Mejla oss

klar

Artikellänk är kopierad

Alva Forsberg Fierro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro