ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon lämnade mannen som gjorde henne illa – med hjälp av sin hund

· 11 Feb 2016
Uppdaterad 11 Feb 2016
Amanda och hunden Kyro lever nu ett lyckligt liv ihop.

Amanda och hunden Kyro lever nu ett lyckligt liv ihop. Foto: Amanda Tromp/REX Shutterstock


När Amanda hade det som värst kom hennes räddning – hunden Kyro. Han hjälpte henne inse sitt egna värde.

klar

Artikellänk är kopierad

Amanda Tromp, 22, från staten Washington i USA är evigt tacksam hunden Kyro, 3. Han var den som gjorde att hon vågade ta steget ur en våldsam relation. Nu berättar hon sin historia för att hjälpa andra, och den sprids som en löpeld över internet.

– Jag lämnade mitt ex eftersom han började ta ut sin ilska på Kyro. Kyro var, och är fortfarande, hela min värld och jag kunde inte med att se någonting illa hända honom, skriver hon.

►LÄS MER: Professorn: Därför kan du ha hunden i sängen

Det var när Amanda var som mest hopplös i den relation som hon inte hade ork att ta sig ur som hunden Kyro kom in i hennes liv genom en annons på internet. Kyro var bara en valp vars mamma hade övergett sin kull, så Amanda bestämde sig för att hjälpa till att hitta hem åt de föräldralösa vovvarna. Bara det att ett av de nio syskonen kunde hon inte motstå – Kyro!

– Det slutade med att han fick följa med mig hem. Jag kunde inte stå emot hans tjocka valpmage.

Kyro blev hennes ursäkt till att komma ut ur huset och till slut hade hon samlat mod nog att lämna sin våldsamma pojkvän, allt tack vare stödet från sin hund. Något som hon är evigt tacksam för.

– Var hade jag varit om han inte hade kommit in i mitt liv? Jag kan ärligt talat inte svara på den frågan.

►LÄS MER: Låt mig vabba med min hund

Den i dag treåriga hunden och hans matte syns nu ofta ute på äventyr och har ett aktivt konto på Instagram, med över 150 000 följare. Smeknamnet på duon, ”Guldlock och vargen”, gavs till dem av Amandas mamma och har fått hänga med på sociala medier eftersom Amanda ser sitt liv som en saga efter allt hon och Kyro gått igenom.

– Kyro visade mig vem jag kunde vara. Den person jag inte kunde se själv, personen som han älskade. Det är inte lätt att dela mina minnen från det tidigare våldet jag fått stå ut med, men jag vill hjälpa andra att se en annan sida av sig själva precis som jag gjorde när jag hittade min fyrfotade riddare.

►LÄS MER: Pumpkin tror att hon är en hund – men är "bara" en jättesöt tvättbjörn

Amanda berättar om hela sin historia ihop med Kyro på Instagramkontot @Goldilocksandthewolf.

klar

Artikellänk är kopierad

NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro