ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon pekas ut som Måns Zelmerlövs nya flickvän

Gustaf Eriksson · 8 Jan 2013
Uppdaterad 8 Jan 2013
Hon pekas ut som Måns Zelmerlövs nya flickvän   Måns Zelmerlöv är tillsammans med juristen Azra Osmancevic.

Hon pekas ut som Måns Zelmerlövs nya flickvän Måns Zelmerlöv är tillsammans med juristen Azra Osmancevic. Foto: Scanpix/Skärmdump Asra.se


Azra Osmancevic är en stjärnjurist på en känd byrå och en före detta Idol-deltagare. Hon är också Allsångsledaren Måns Zelmerlövs nya kärlek. Paret har precis kommit tillbaka till Sverige efter en kärleksresa till Spanien. – Jag har njutit av en fantastisk semester, skriver Azra på sin hemsida.

klar

Artikellänk är kopierad

Måns Zelmerlöv och Marie Serneholt var ett av Sveriges hetaste kändispar. Men under sommaren 2011, när Måns var mitt uppe i sin första säsong som ledare för Allsång på Skansen, tog det slut.

Nu har den 26-årige Allsångsledaren hittat en ny kärlek. Sedan i somras är han och Azra Osmancevic, 25, ett par. De träffades genom gemensamma bekanta. Det rapporterar Aftonbladet.

Azra Osmancevic är jurist på den kända byrån Mannheimer Swartling. 2006 deltog hon i TV4-programmet Idol, men tog sig inte vidare från slutaudition. Efteråt spelade hon dock in en duett med artisten Martin Lorentzon. Hon har också medverkat i en reklamfilm regisserad av Ruben Östlund, enligt Aftonbladet.

Paret har precis kommit tillbaka från en kärleksresa till Barcelona och Kanarieöarna, där de firade nyår.  – Jag har helt enkelt njutit av en fantastisk och mycket välbehövlig semester, skriver Azra Osmancevic på sin hemsida.

På bilder som Aftonbladet publicerar visar de upp sin kärlek öppet i centrala Stockholm sent i går kväll.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro