ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon ska bara leva på hund- och kattmat i en hel månad

Patrick Ekstrand · 7 Jul 2014
Uppdaterad 7 Jul 2014

Foto: TT


Dorothy Hunter har gett sig katten på att under en månad bara äta djurmat som hon säljer i sin djuraffär. Nej, hon har inte fått pippi – hon säger att hon bara vill visa att det är nyttigt.

klar

Artikellänk är kopierad

– Du anar inte hur gott hund- och kattmat kan vara om det är gjort på rätt sätt, säger hon till den amerikanska tidningen Tri-City Herald.

– Jag bestämde mig för att äta sådan mat i en månad för att visa hur gott det är och för att bevisa dess näringsvärde.

►Maten som är farlig för din katt

Hunter, som även tänker äta fågelmat från den egna butiken, listar en av sina favoriter: kattmat, närmare bestämt kyckling, som hon äter direkt ur konservburken.

►Sådan matte sådan hund

Det visar sig också att hon inte är den enda i butiken som gillar djurmat. En av hennes anställda medger att maten ibland hamnar även i hennes kök.

– Mina barn älskar hundgodis och jag har inget emot att de äter sådant eftersom de är näringsrika, säger Amanda Kempf till tidningen.

Historien om djuraffäörsägaren i delstaten Washington verkar engagera hela USA och Hunter har till och med varit i tv, vilket inte är så konstigt – men lite oväntat var det att även WPTV:s reporter lät sig väl smaka när hon gjorde ett inslag om den något udda dieten.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrick Ekstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro