ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon ska förnya Hamburger Börs

Emma Björkman · 28 Sep 2011
Uppdaterad 28 Sep 2011
Ingmarie Pagenkemper vill starta nya klubbar på Hamburger Börs. ”Jag skulle aldrig sno med mig koncept i från Berns”, säger hon.

Ingmarie Pagenkemper vill starta nya klubbar på Hamburger Börs. ”Jag skulle aldrig sno med mig koncept i från Berns”, säger hon. Foto: Pär Hugosson


Nöjeskrogens nya vd Ingmarie Pagenkemper har en vision. Ska bli Berns främsta konkurrent”.

klar

Artikellänk är kopierad

Den 24 oktober, lämnar Ingmarie Pagenkemper, 42, jobbet som nöjeschef på Berns salonger och tillträder som ny vd för Hamburger Börs i Stockholm. – Det känns otroligt stort och spännande. Det är den mest lustfyllda utmaningen jag fått, det finns så fantastiskt mycket potential i Hamburger Börs, säger Ingmarie Pagenkemper.

Hennes vision är att skapa en verksamhet där det händer mycket utöver krogshowerna, som konserter och klubbar. – Jag vill också satsa på Hamburger Börs restaurang och bar och ha en levande restaurangverksamhet.

Vad är synen på Hamburger Börs i dag? – Att det inte finns någon syn på Hamburger Börs. I bästa fall förknippar man det med krogshowen ”Rea” men inte så mycket mer, säger Pagenkemper.

Hur kommer man att se på Hamburger Börs om ett år? – Jag vill att det ska vara ”top of mind”-stället för stockholmare som vill gå ut och roa sig. Hamburger Börs ska bli Berns största konkurrent.

Vilken är din drömbokning? – Jag skulle vilja ha en kväll där Svante Thuresson kör sina 70- och 80-talslåtar med en orkester och direkt efter går Deadmou 5 på och kör ett klubbset. De är varandras diametrala motsatser.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro