ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon söker drömprinsen – med en Youtubeballad

Anna Andersson · 18 Mar 2012
Uppdaterad 18 Mar 2012
Jeanette Malmsten, 34, från Johanneberg, har tröttnat på singellivet och har nu tillsammans med artisten Magnus  Weideskog gjort en musikvideo för att hitta drömprinsen. 

Jeanette Malmsten, 34, från Johanneberg, har tröttnat på singellivet och har nu tillsammans med artisten Magnus  Weideskog gjort en musikvideo för att hitta drömprinsen.  Foto: Christina Blom


klar

Artikellänk är kopierad

Singeltjejen Jeanette Malm­sten från Göteborg har bestämt sig för att hitta den rätte – genom en skräddarsydd ballad. Den något okonventionella kontaktannonsen ligger sedan ett par dagar ute på Youtube.

– Det är min lillebror som ligger bakom. Han visste att jag aldrig skulle göra något sådant här själv utan sa till mig att lita på honom, skrattar Jeanette, som varit singel i fyra år. 

Hennes bror Johan kontaktade dejtingsidan Match.com som direkt nappade på idén. 

Och med hjälp av artisten Magnus Weideskog skrevs en ballad av Jeanettes kontaktannons och som nu alltså ligger på Youtube för allmän beskådan. Men för familj och vänner har hon hittills hållit det hemligt.

– Jag fyller 34 på måndag (läs: i dag) och tänkte att det var passande att de får läsa det i Metro, säger hon.

Och Jeanettes förhoppning på videon går inte att ta miste på – att hitta drömprinsen.

– Jag behöver ingen stor uppmärksamhet, jag vill bara träffa den rätte. Min mister Big, ler hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro