ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon spelar i sin egen sexscen: Fantastiskt”

Heidi Patalano / Metro New York · 9 Nov 2011
Uppdaterad 9 Nov 2011
Miranda July har skrivit, regisserat och spelar i filmen ”The future” som har premiär på Stockholms filmfestival.

Miranda July har skrivit, regisserat och spelar i filmen ”The future” som har premiär på Stockholms filmfestival. Foto: AP/Scanpix


Miranda July, 37, om udda situationen. The future” har premiär i dag.

klar

Artikellänk är kopierad

Nu har ”The future”, som Miranda July, 37, skrivit, regisserat och själv spelar i, premiär på Stockholms filmfestival. Den handlar om ett par i 30-årsåldern, spelade av July själv och Hamish Linklater, som tar hand om en katt som behöver vård dygnet runt. 

Eftersom de måste vänta 30 dagar innan katten kan lämna veterinärkliniken ställs de båda inför en kris när det gäller ansvaret som de kommer att ställas inför.

Efter Julys framgång med debutfilmen ”Me and you and everyone we know” gav hon sig själv nya utmaningar med sitt nästa projekt, bland annat att dansa med en t-tröja över huvudet och att regissera sig själv i en sexscen. – Det är rätt så fantastiskt att kunna skriva en sexscen och sedan vara med i den och regissera dig själv. Hur ofta har det inträffat? Det var inte roligt på något sätt men det var inte svårare än någon annan del av filmen. På sätt och vis var det trevligt för alla var så snälla mot mig den dagen. De tyckte synd om mig för vad jag behövde utsätta mig för. Det var ganska genant, men allt är så mekaniskt.

klar

Artikellänk är kopierad

Heidi Patalano / Metro New York
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro