ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon tvingades fly från popstjärnan

John Lindblom · 19 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Popstjärnans sambo fick sitt huvud och sin kropp dunkad mot hallväggen, golvet samt även mot en gallergrind. När sambon flytt in till grannen fortsatte han att misshandla sig själv och lägenheten.

Popstjärnan döms nu till samhällstjänst för den blodiga bärsärkargången.– Jag kan inte enbart skylla på alkoholen. Jag var inne i en tuff period där det blev för mycket av allt, berättar popartisten för Metro.

Bandmedlemmen i ett av Sveriges mest kända popband döms av Stockholms tingsrätt till 75 timmars samhällstjänst vilket motsvarar två månaders fängelse. Då popstjärnan tidigare är ostraffad och händelsen bedömdes som en engångsföreteelse, ansågs inte fängelsestraff motiverat.

Popstjärnan minns myck­et lite av händelsen den 3 februari i år. Han  hade varit på krogen med kamrater när bråk uppstod med flickvännen. Hon krävde att popstjärnan skulle sova på soffan eftersom han ansågs för berusad. När hon inte gav sig i frågan ilsknade han till och misshandlade henne och inredningen i lägenheten.

Flickvännen fick svullnader och blåmärken i ansiktet. Hon upplevde utbrottet enligt förhören mer som allmän frustration och inte att han ville skada just henne.

Popstjärnan, som ådrog sig djupa sparksår på ena foten, valde att själv reparera hyreslägenhetens skador innan värden hann rikta ersättningskrav.

klar

Artikellänk är kopierad

John Lindblom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro